ساعت 13و 58 دقیقه و فرقش با یک ساعت قبل و بعدش

ساخت وبلاگ

ساعت 13و 58 دقیقه و فرقش با یک ساعت قبل و بعدش

« عَنِ النَّبِیِّ ص‏ إِنَّ لِرَبِّکُمْ‏ فِی‏ أَیَّامِ‏ دَهْرِکُمْ نَفَحَاتٍ أَلَا فَتَعَرَّضُوا لَهَا »[1]

بی شک در طول زندگی تان گاهی نسیم رحمت الهی شامل حالتان می شود , به گوش باشید که خود را در معرض این نیسم رحمت قرار دهید .

در این باره مولی سروده است :
گفت پیغمبر که نفحتهای حق       اندرین ایام می‌آرد سبق
گوش و هش دارید این اوقات را   در ربایید این چنین نفحات را
نفحه آمد مر شما را دید و رفت    هر که را می‌خواست جان بخشید و رفت

آنچه از این روایت استفاده می شود این است که در طول زندگی انسان فرصتها و لحظات خاصی هست که اگر قدرش دانسته شود , انسان مشمول رحمت ویژه الهی قرار می گیرد ,

اما این فرصتها را از کجا تشخیص دهیم ؟
مشخص است که شناسایی این فرصت ها کار عقل نیست , چون که عقل از کجا بفهمد کدام روز یا ماه سال , زمان خاصی است که خداوند عنایت ویژه به بندگانش دارد ؟؟؟
به عبارت واضح تر همانگونه که اگر این روایت نبود عقل ما از کجا می دانست که خداوند دارای ایام خاصی است ؟ که به بندگان عنایت ویژه ای دارد .
لذا همانگونه که عقل از درک اصل این قضیه که خداوند را ساعتی خاص است عاجز بود از درک اینکه کدام ساعت یا روز یا ماه از سال لحظات خاصی است نیز عاجز است .
بنابر این شناخت آن ساعات و لحظات خاص و با برکت فقط بر عهده خالق آن ساعات است که از طریق رسولان و ائمه علیهم صلوات الله و سلامه علیهم به ما رسیده , کما اینکه مثلا در مورد شب قدر داریم که بهتر از هزار ماه است , یا در مورد ایام یا ساعات ماه رمضان داریم که نفس کشیدن در آن هم تسبیح محسوب می شود .
اما گاهی مثل کسانی که بدون مراجعه به پزشک , خود درمانی می کنند , ما هم بدون نسخه شرعی به بعضی اوقات تقدس خاصی می دهیم , در حالی که نه دلیل عقلی برای آن داریم و نه دلیل شرعی . مثلا دعا خواندن در لحظه تحویل سال یک نمونه از آن است
این که انسان در هر زمان و هر مکانی دعا کند , نه تنها عیبی ندارد بلکه دعا همیشه و همه جا محبوب است , اما اینکه مثلا امسال ما در ساعت 13:58 دقیقه همزمان شروع به دعا کنیم , اگر به نیت دعای خاصی نیست عیبی ندارد , لکن اگر بدلیل تحویل سال است باید پرسید چه فرقی است بین ساعت 13:58 با نیم ساعت قبل و نیم ساعت بعدش
به عبارتی وقتی از فصل زمستان وارد فصل بهار می شویم فرقش با وارد شدن از فصل پائیز به فصل زمستان چیست ؟

 



[1] بحار الانوار ج 68 ص 221

ما کجا شما کجا...
ما را در سایت ما کجا شما کجا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cnoor1004 بازدید : 144 تاريخ : سه شنبه 1 فروردين 1396 ساعت: 11:36